Från och med
 -
Till och med
Visar 1-15 av de 1615 senaste notiserna

Tobias Billström besöker Helsingborg

Fredagen den 12 september besöker migrationsministern Helsingborg och företaget McNeil.

Tobias Billström besökte företaget Blinkfyrar

Onsdagen den 10 september besökte migrationsminister Tobias Billström företaget Blinkfyrar i Staffanstorp.

Register över tillträdesförbud vid idrottsarrangemang

Regeringen har överlämnat en proposition som gör det möjligt för polisen att föra ett register över personer med tillträdesförbud. Idrottsorganisationer ska kunna få tillgång till och behandla uppgifter i registret för att hindra att personer med tillträdesförbud kommer in på arenorna.

Tobias Billström besöker Göteborg

Torsdagen den 11 september besöker Tobias Billström Volvo Cars i Göteborg för att diskutera kompetensförsörjning och behov av arbetskraftsinvandring.

Tobias Billström besökte Boden och Luleå

Måndagen den 8 september besökte Tobias Billström Boden och Luleå för att bland annat besöka projektet Klondyke, ett projekt där asylsökande erbjuds undervisning i svenska och IT.

Beatrice Ask besökte Falun

Måndagen den 8 september besökte Beatrice Ask och statssekreterare Martin Valfridsson kvinnojouren i Falun för att höra mer om deras samarbete med Socialförvaltningen, Polisen och Brottsofferjouren.

En ny strafftidslag

Regeringen har gett en särskild utredare, justitierådet Agneta Bäcklund, i uppdrag att göra en översyn av strafftidslagen. Uppdraget ska redovisas senast den 28 februari 2016.

Justitieministern besöker Söderhamn

Tisdagen den 9 september besöker Beatrice Ask polisen i Söderhamn som kommer att informera om narkotikasituationen i Söderhamn.

Tobias Billström till Åtvidaberg

Tisdagen den 9 september besöker migrationsminister Tobias Billström Åtvidaberg för att träffa kommunledningen.

Arbetskraftsinvandring och integration i Sundsvall och Kramfors

Tobias Billström och läkaren Hassan Soleymanpour på Sundsvalls vårdcentral Skönsmon. Foto: Regeringskansliet

Fredagen den 5 september träffade Tobias Billström och hans medarbetare engagerade personer i Sundsvall och Kramfors och pratade om arbetskraftsinvandring och integration.

Beatrice Ask besöker Falun och Gävle

Måndagen den 8 september besöker Beatrice Ask Kvinnojouren i Falun för att höra mer om deras samarbete med Socialförvaltningen, polisen och Brottsofferjouren. På eftermiddagen åker hon till Gävle. Där ska hon träffa elever på Borgarskolan och prata om bland annat näthat och brott som begås på internet.

Tobias Billström besöker Boden och Luleå

Måndagen den 8 september besöker migrationsministern Klondyke, ett projekt som drivs av Boden kommun, Arbetsförmedlingen och Migrationsverket, där asylsökande erbjuds undervisning i svenska och IT. Därefter åker han till Luleå för att hålla föredrag om migration och utveckling på Luleå Tekniska Universitet.

Du behöver antingen installera Adobe Flash Player eller aktivera JavaScript för att se filmen.

Ladda ner Adobe Flash Player kostnadsfritt.

Utredning om åtgärder mot organiserad brottslighet presenterad

I dag överlämnade Petter Asp slutbetänkandet av utredningen om skärpta straffrättsliga åtgärder mot organiserad brottslighet till justitieminister Beatrice Ask. Utredaren Petter Asp presenterade därefter förslagen på en pressträff i Rosenbad.

Tobias Billström besöker Sundsvall och Kramfors

Fredagen den 5 september besöker migrationsminister Tobias Billström Sundsvalls vårdcentral Skönsmon. Därefter åker han till Kramfors för att få höra om kommunens nya samverkansprojekt som ska underlätta för integration i samhället.

Regeringen låter utvärdera arbetet med sociala insatsgrupper

Regeringen har i dag beslutat att ge Socialstyrelsen i uppdrag att låta utvärdera arbetet med sociala insatsgrupper, en arbetsmetod som syftar till att förebygga att unga riskerar att utveckla en kriminell livsstil.